GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λίγοι θυμήθηκαν τον Μπάρκουλη – Ο ρόλος του άγνωστου επιχειρηματία

Σαράντα ημέρες πέρασαν χωρίς τον Ανδρέα Μπάρκουλη και στο μνημόσυνο που τελέσθηκε χθες στις 10 το πρωί στο εκκλησάκι των Αγίων Θεοδώρων...


Σαράντα ημέρες πέρασαν χωρίς τον Ανδρέα Μπάρκουλη και στο μνημόσυνο που τελέσθηκε χθες στις 10 το πρωί στο εκκλησάκι των Αγίων Θεοδώρων στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης, έλαμψαν με την απουσία τους όλοι εκείνοι οι κινηματογραφικοί αστέρες που γνώρισαν τη δόξα στο πλευρό του αξέχαστου ηθοποιού.
Ωστόσο, ένας άγνωστος στην οικογένεια, Κύπριος επιχειρηματίας συνέβαλε με τον τρόπο του ώστε να προσφερθεί καφές σε όσους στάθηκαν δίπλα στην Μαρία Μπάρκουλη και στον γιο της Νίκο αλλά και στην κόρη του ηθοποιού Βίκυ.
Όπως αναφέρει η Espresso, τα έξοδα για τον καφέ που ακολούθησε του μνυμόσυνου, καλύφθηκαν από χρήματα τα οποία έστειλε ένας επιχειρηματίας από την Κύπρο με σκοπό την οικονομική στήριξη της οικογένειας.
Ο Βάϊος Ιακώβου, σύμφωνα με την Espresso, έστειλε τη λογίστριά του στην Ελλάδα και παρέδωσε στη Μαίρη Μπάρκουλη, ένα σημαντικό πόσο που πήρε επιστροφή από την Εφορία και τα διέθεσε στη μνήμη του πρωταγωνιστή που θαύμαζε πολύ. Η σύζυγος του τα έδωσε σήμερα για τον καφέ και με τα υπόλοιπα θα αγοράσει τρόφιμα, ρούχα και βιβλία για το σχολείο του Νικόλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση