GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το σοκαριστικό βίντεο κλιπ του Μόμπι για την εικονική πραγματικότητα - ΒΙΝΤΕΟ

Με απόλυτα δηκτικό τρόπο καταγράφει ο Μόμπι την ανθρώπινη αποξένωση στο νέο, εξαιρετικό βιντεοκλίπ του τραγουδιού του «Are you lost in th...


Με απόλυτα δηκτικό τρόπο καταγράφει ο Μόμπι την ανθρώπινη αποξένωση στο νέο, εξαιρετικό βιντεοκλίπ του τραγουδιού του «Are you lost in the world like me».

Με τη μορφή μιας ταινίας καρτούν μικρού μήκους το βιντεοκλίπ παρουσιάζει καθημερινές εικόνες ανθρώπων βυθισμένων στην εικονική επικοινωνία που προσφέρουν η τεχνολογία και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χάνοντας ταυτόχρονα την ουσία της ζωής.

Ο κεντρικός ήρωας του βίντεο μοιάζει χαμένος ανάμεσα στο πλήθος που δεν δίνει σημασία σε οτιδήποτε καλό ή κακό συμβαίνει γύρω του καθώς είναι απορροφημένος στο κινητό του τηλέφωνο.

Το σημαντικό μήνυμα που περνά το βιντεοκλίπ είναι πως η μοναξιά που νιώθει ο σημερινός άνθρωπος μέσα στο πλήθος είναι μεγάλη.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση