GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Γέφυρες" Λαβρόφ - Κέρι με φόντο το Χαλέπι

Την κατάσταση στο Χαλέπι της Συρίας και το ζήτημα της Βόρειας Κορέας συζήτησαν ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ και ο Αμερικα...


Την κατάσταση στο Χαλέπι της Συρίας και το ζήτημα της Βόρειας Κορέας συζήτησαν ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ και ο Αμερικανός ομόλογός του Τζον Κέρι, σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν χθες, Σάββατο, το βράδυ, αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.
Στη διάρκεια προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας τους, που είχαν επίσης χθες, είχαν ήδη συζητήσει τις μάχες στο Χαλέπι.
Οι Λαβρόφ και Κέρι «συζήτησαν ενδεχόμενα κοινά βήματα για την εξομάλυνση της κατάστασης στο Χαλέπι, καθώς και τις εργασίες στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για το Βορειοκορεατικό ζήτημα και ορισμένες πλευρές των διμερών σχέσεων», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση