GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το γράμμα που συγκίνησε τον Προκόπη Παυλόπουλο - ΦΩΤΟ

Την πόλη του Λαγκαδά επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος προσκεκλημένος στις εκδηλώσεις της μνήμης του Συμ...


Την πόλη του Λαγκαδά επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος προσκεκλημένος στις εκδηλώσεις της μνήμης του Συμπολιούχου της πόλεως Αγίου Μεγαλομάρτυρος Νέστορος και της επετείου της Απελευθερώσεως εκ του Οθωμανικού Ζυγού το 1912 και εκ της Γερμανικής κατοχής το 1944.

Κατά την επίσκεψή του στο επισκοπικό μέγαρο της πόλης, ο Μητροπολίτης Λαγκαδά του παρουσίασε ένα μικρό μέρος από τις ιδιόχειρες επιστολές αλληλογραφίας που ανταλλάχτηκαν μεταξύ του Επισκόπου Ρηγίου και μετέπειτα πρώτου Μητροπολίτη Γαλλίας Μελέτιου Καραμπίνη προς τον κληρικό –τότε- και μετέπειτα Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Παντελεήμονα Β’ Χρυσοφάκη. 



Ο Επίσκοπος Ρηγίου Μελέτιος ήταν θείος του Προκόπη Παυλόπουλου και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναγνώρισε αμέσως τον γραφικό χαρακτήρα στο ιδιόχειρο γράμμα.

Αυτή δεν ήταν η μόνη έκπληξη για τον Προκόπη Παυλόπουλο, καθώς στο Μητροπολιτικό Μέγαρο του Λαγκαδά συνάντησε και ένα παλιό φοιτητή του από την Νομική Σχολή της Αθήνας, τον νεοεκλεγέντα Μητροπολίτη Άρτης Καλλίνικο που έπλεξε το εγκώμιο του παλιού του καθηγητή στο μάθημα της Σύνθεσης Δημοσίου Δικαίου. 



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση