GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το δυστύχημα στα Γιάννενα αποκάλυψε έναν βαρόνο ναρκωτικών

Αρχηγός πολυμελούς ομάδας που διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης ήταν ο 31χρονος, ο οποίος ενεπλάκη στο τροχαίο που έγινε τα ξημερώματ...


Αρχηγός πολυμελούς ομάδας που διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης ήταν ο 31χρονος, ο οποίος ενεπλάκη στο τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας στα Γιάννενα και είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του και τον θάνατο δύο ακόμη ατόμων.

Ο ρόλος του 31χρονου έγινε γνωστός μετά την εξάρθρωση της σπείρας στη Λάρισα και την κατάσχεση 5,5 κιλών κοκαΐνης.

Η επιχείρηση είχε ξεκινήσει από την Κυριακή με τη σύλληψη στενού συνεργάτη του 31χρονου. Η αστυνομία είχε προσδιορίσει τον ρόλο του μέσα από τις αλλεπάλληλες τηλεφωνικές κλήσεις και συνομιλίες.

Ο ίδιος καταλαβαίνοντας ότι βρίσκεται σε κλοιό πήρε το αυτοκίνητό του και με ένα φίλο του έφυγαν από την Λάρισα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα epiruspost.gr. Το τροχαίο έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας, κοντά στη Σκλίβανη, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο όχημα.

Από την αστυνομία της Λάρισας έγιναν επτά συλλήψεις, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία άλλων πέντε ατόμων. Κατασχέθηκαν συνολικά 5,6 κιλά κοκαΐνης, 23 κιλά χασίς, αναβολικά χάπια, ναρκωτικά δισκία, χρήματα κι άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση