GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα συγχαρητήρια του Κοντονή στην Άννα Κορακάκη

Τα συγχαρητήρια του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, δέχθηκε η Άννα Κορακάκη για τα δύο μετάλλια, ένα χρυσό κι ένα αργυρό, που κα...


Τα συγχαρητήρια του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, δέχθηκε η Άννα Κορακάκη για τα δύο μετάλλια, ένα χρυσό κι ένα αργυρό, που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Μπολόνια.
Ολόκληρη η δήλωση του κ. Κοντονή:
«Η Άννα Κορακάκη συνεχίζει να κρατά στην κορυφή του κόσμου την ελληνική σημαία και να μας κάνει όλους υπερήφανους. Μετά τη διπλή ανεπανάληπτη επιτυχία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, κατέκτησε δύο μετάλλια και στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Μπολόνια.
Της αξίζουν τα θερμά συγχαρητήρια και η τιμή όλων των Ελλήνων, δεδομένου πως πέραν των αγωνιστικών επιτυχιών της, καταφέρνει να επιδεικνύει αξιοθαύμαστη σταθερότητα και να παραμένει στη διεθνή κορυφή, στοιχείο που χαρακτηρίζει τις μεγάλες προσωπικότητες του παγκόσμιου αθλητισμού.
Για μια ακόμα φορά "εύγε" στην χρυσή Άννα και τον προπονητή και πατέρα της Τάσο Κορακάκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση