GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Σερ κοντά στο τέλος, κλείνει τις εκκρεμότητές της

Πολύ ανησυχητικά είναι τα δημοσιεύματα που φτάνουν από τα ξένα site σχετικά με την υγεία της δημοφιλούς τραγουδίστριας και ηθοποιού Σερ...


Πολύ ανησυχητικά είναι τα δημοσιεύματα που φτάνουν από τα ξένα site σχετικά με την υγεία της δημοφιλούς τραγουδίστριας και ηθοποιού Σερ.
Αν και είναι γνωστό ότι πάσχει από μία πολύ σοβαρή ανίατη ασθένεια στα νεφρά, τελευταία η 70χρονη σταρ φαίνεται να παίρνει τον χρόνο πολύ σοβαρά και σπεύδει να κλείσει οικονομικές και συναισθηματικές εκκρεμότητες με τα αγαπημένα της πρόσωπα.
«Η Σερ γνωρίζει ότι έχει περιορισμένο χρόνο» δήλωσε πρόσφατα πηγή στο RadarOnline.com. «Θέλει ν' αφήσει τις βεντέτες πίσω της, και να βεβαιωθεί ότι όλα θα είναι ταχτοποιημένα πριν φύγει από τη ζωή».
Γιαυτό από το καλοκαίρι έχει αρχίζει και μοιράζει την περιουσία της, αγόρασε σπίτια στα δύο παιδιά της – παρά την απογοήτευση που της έχουν προσφέρει- προίκισε γενναιόδωρα την αδελφή της με μια πολυτελή κατοικία και πήρε μαζί της την άρρωστη μητέρα της.
H Σερ (Cher) πολεμά με τις καταστροφικές συνέπειες του ιού Epstein-Barr από τη δεκαετία του '80. Ακόμα ένας ιός την αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το 2014 της περιοδεία της "Dressed To Kill" ενώ οι γιατοί της έδωσαν την εντολή να φοράει πάντα ένα holter,  ειδικό μηχάνημα που παρακαλουθεί και δείχνει τοςυ παλμούς της καρδιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση