GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φίλης: Το μεσημέρι θα κάνουν μάθημα στα σχολεία οι πρόσφυγες

«Όλα τα προσφυγόπουλα θα κάνουν μάθημα μετά τις 2 το μεσημέρι στα σχολεία» δήλωσε στην ΕΡΤ ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης. «Δεν συζητ...


«Όλα τα προσφυγόπουλα θα κάνουν μάθημα μετά τις 2 το μεσημέρι στα σχολεία» δήλωσε στην ΕΡΤ ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης.
«Δεν συζητεί η Πολιτεία ζητήματα δικαιωμάτων, ούτε υπάρχουν στην Ελλάδα εσωτερικά σύνορα», τόνισε χαρακτηριστικά απαντώντας στις αντιδράσεις που υπάρχουν σε περιοχές όπως το Ωραιόκαστρο.
Για το μάθημα των Θρησκευτικών σημείωσε πως η συζήτηση έχει εξαντληθεί, παρέπεμψε στη δήλωσή του στη Βουλή σημειώνοντας ότι την ευθύνη την έχει το υπουργείο Παιδείας και πως θα γίνει συζήτηση για βελτιώσεις στον τρόπο διδασκαλίας, μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς.
Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, με αφορμή την πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού, ο κ. Φίλης ανέφερε ότι θα ενισχυθούν τα προγράμματα σχολικού αθλητισμού και οι δραστηριότητες αγωγής υγείας, σημειώνοντας ότι το υπουργείο δίνει προτεραιότητα στη γυμναστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση