GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γάμος με λάμψη Μπόλυγουντ στη Μύκονο – ΒΙΝΤΕΟ

Βγαλμένος από τις ταινίες του Μπόλυγουντ ήταν ο γάμος που έκανε ένα ζευγάρι Ινδών στη Μύκονο. Το ζευγάρι που ζει και εργάζεται στο Λον...


Βγαλμένος από τις ταινίες του Μπόλυγουντ ήταν ο γάμος που έκανε ένα ζευγάρι Ινδών στη Μύκονο.
Το ζευγάρι που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο είχε όνειρο να παντρευτεί στην Ελλάδα και επέλεξαν το νησί των ανέμων.
Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε στην παραλία του Πλατύ Γιαλού, όπου ο γαμπρός έφτασε με καΐκι. Εκεί περπάτησε με τους φίλους του, ενώ όταν ακούστηκε από τα μεγάφωνα ο Ζορμπάς όλοι μαζί το έριξαν στο συρτάκι.
Η νύφη έφτασε στην παραλία ύστερα από μια ώρα, λάμποντας από ευτυχία, φορώντας ένα ολομέταξο νυφικό.
Η ανταλλαγή των όρκων έγινε σύμφωνα με τα παραδοσιακά ινδικά έθιμα, με την νύφη να φοράει γιρλάντα και τους συγγενείς του ζευγαριού ντυμένους με σάρι.
Η γαμήλια δεξίωση τελέστηκε σε γνωστό εστιατόριο του νησιού και περιελάμβανε, εκτός από ινδικά εδέσματα και κλασικά ελληνικά πιάτα όπως μουσακά, γεμιστά, σουβλάκι, σπανακόπιτα, φρέσκο αιγαιοπελαγίτικο ψάρι και τζατζίκι.
Οι προσκεκλημένοι που έφτασαν στην Μύκονο από την Ινδία, τις ΗΠΑ και την Αγγλία, έλαβαν ως δώρα στο τραπέζι ελληνικά προϊόντα όπως μέλι, λάδι και ξηρούς καρπούς.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση