GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος με τη δήλωση του Στηβ Γιατζόγλου για τη δολοφονία του Φύσσα

Έντονες αντιδράσεις στα social media και στον χώρο του αθλητισμού, προκάλεσε η παρουσία του γνωστού βετεράνου μπασκετμπολίστα και νυν προ...


Έντονες αντιδράσεις στα social media και στον χώρο του αθλητισμού, προκάλεσε η παρουσία του γνωστού βετεράνου μπασκετμπολίστα και νυν προπονητή του μπάσκετ, Στηβ Γιατζόγλου, σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής. Η δήλωση που έκανε την επόμενη ημέρα σε ραδιοφωνικό σταθμό για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, την οποία χαρακτήρισε ως "κακιά στιγμή", προκάλεσε ακόμα περισσότερες αντιδράσεις και συζητήσεις. Αυτή η κίνηση του 66χρονου προπονητή έβαλε φωτιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα αρνητικά σχόλια να πέφτουν "βροχή".  Ο ίδιος, θέλησε να απαντήσει σε κάποια από αυτά στο facebook και υπερασπιζόμενος τις επιλογές του, χαρακτήρισε τους χρυσαυγίτες «πατριώτες», προσθέτοντας πάντως ότι το κόμμα έχει κάνει λάθη, όπως παλιότερα η σκληρή κριτική του κ. Μιχαλολιάκου για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια προκάλεσε ωστόσο και η ραδιοφωνική του συνέντευξη. Αρχικά, σχετικά με την παρουσία του στην εκδήλωση, διερωτήθηκε: Ποια δυσάρεστη έκπληξη; Που αγαπώ την Ελλάδα; Που είμαι εθνικιστής; Που ενδιαφέρομαι για τον συνάνθρωπο, τον Έλληνα; Είναι δυσάρεστα αυτά;» και συνέχισε: «Δεν ξέρω για εγκληματική οργάνωση. Αυτά δεν με ακουμπούν εμένα. Αυτοί που ευθύνονται για τις αυτοκτονίες του Μνημονίου δεν είναι εγκληματίες; Πως με σχολιάζουν; Είμαι εγώ ρατσιστής; Είμαι πιο μαύρος και από τον Ομπάμα που μεγάλωσε στη Χαβάη. Οι κατηγορίες περί εγκληματικής οργάνωσης, μέσα από τον κύκλο που βρισκόμαστε, είναι στάχτη στα μάτια των ανθρώπων. Πέταξαν χημικά σε ανθρώπους που μπορούσαν να είναι πατέρες τους. Αυτό δεν είναι φασισμός;».

Η ατάκα που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις, ήταν ο χαρακτηρισμός του θανάτου του Παύλου Φύσσα ως «κακή στιγμή».

Παράλληλα, για το προσφυγικό είπε ότι είναι «κατασκευασμένο πρόβλημα», προσθέτοντας ότι η πλειονότητα όσων βρίσκονται στην Ελλάδα είναι μετανάστες και όχι πρόσφυγες. «Γιατί την ίδια ώρα κανείς δεν μιλά για τους Έλληνες που τρώνε από τα σκουπίδια;» σημείωσε.

Τέλος, τάχθηκε υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ για την προεδρία των ΗΠΑ, λέγοντας ότι η Χίλαρι Κλίντον είναι υπεύθυνη για χιλιάδες θανάτους από τους πολέμους που προκάλεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση