GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κοτζιάς: Τι είναι αυτά που λέτε, εμείς δεν παρασυρθήκαμε από το ΑΠΕ

Σε σκληρούς τόνους ήταν σήμερα η απάντηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά σε συνέντευξή του στον ρ/σ "στο Κόκκινο", απέν...


Σε σκληρούς τόνους ήταν σήμερα η απάντηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά σε συνέντευξή του στον ρ/σ "στο Κόκκινο", απέναντι στις επικρίσεις που δέχτηκε το υπουργείο Εξωτερικών, σχετικά με την ανακοίνωση στις πρόσφατες δηλώσεις Ερντογάν, τονίζοντας «ας κόψουν την ανόητη αντιπολίτευση που μόνο κακό κάνει».
«Ο αντιπολιτευτικός Τύπος έχει κάποιες ευκολίες να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα» επισήμανε ο κ. Κοτζιάς, διευκρινίζοντας ότι το υπουργείο Εξωτερικών έβγαλε την επίμαχη ανακοίνωση «έχοντας διαβάσει τις δηλώσεις του στα τουρκικά από την ανάρτηση στο ίδιο το site της προεδρίας της Τουρκίας. Γι' αυτό και εμείς στην ανακοίνωσή μας δεν αναφέραμε ούτε περί δημοψηφίσματος, ούτε οτιδήποτε άλλο».
Μολονότι, όπως σημειώνει, «υπήρξαν δύο λανθασμένα τηλεγραφήματα, από το γραφείο τύπου της 'Αγκυρας και από το ΑΠΕ-ΜΠΕ από την Κωσταντινούπολη, που αναφέρουν ότι ο Ερντογάν αναφέρθηκε σε δημοψηφίσματα, εμείς τέτοια ανακοίνωση δεν κάναμε».
«Το γελοίο μερίδας του Τύπου και ΜΜΕ είναι» υπογράμμισε ο υπουργός Εξωτερικών «ότι μας καταγγέλουν ότι είμαστε διαλυμένο σαν υπουργείο, διότι δεν έχουμε διαβάσει οι ίδιοι την ανακοίνωση Ερντογάν αλλά αφήσαμε τον εαυτό μας να παρασυρθεί από το ΑΠΕ. Εμείς δεν αναφέραμε κανένα δημοψήφισμα, δεν κάναμε κανένα λάθος στην ανακοίνωσή μας και μας χρεώνουν κάτι που δεν κάναμε. Αυτά μόνο στην Ελλάδα του σήμερα γίνονται».
«Βλέπω σήμερα ακόμα και στην «Καθημερινή» γελοιότητες» σημείωσε ο κ. Κοτζιάς και πρόσθεσε:
«Να μας καταγγέλουν για διαλυμένους που δεν ξέρουν που μας πάν τα τέσσερα, όπου μας χρεώνουν όλα αυτά που κάνανε οι υπόλοιποι. Επί παραδείγματι, ο κ. Κεφαλογιάννης της ΝΔ, έκανε ερώτηση- καλόβουλα λέω εγώ- στο ευρωκοινοβούλιο, με βάση την ανακοίνωση του ΑΠΕ.
Άρα, δεν είμαστε εμείς που κάναμε τέτοιο λάθος γιατί είμαστε προσεκτικοί και μελετάμε στα τούρκικα και τις ιστοσελίδες του ΥΠΕΞ και της προεδρίας της Τουρκίας κλπ».
«Ας κόψουν λοιπόν την ανόητη αντιπολίτευση που μόνο κακό κάνει» καταλήγει ο κ. Κοτζιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση