GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κόρη του ΛΕ- ΠΑ μας λύνει την απορία γιατί φωτογραφίζεται γυμνόστηθη

Πριν λίγες μέρες η κόρη του Λευτέρη Πανταζή έριξε το Instagram όταν ανέβασε μία φωτογραφία της με το στήθος έξω. Αντί για σουτιέν  στο ...


Πριν λίγες μέρες η κόρη του Λευτέρη Πανταζή έριξε το Instagram όταν ανέβασε μία φωτογραφία της με το στήθος έξω. Αντί για σουτιέν  στο επίμαχο σημείο είχε ένα αστεράκι για να το καλύψει.
Αυτή τη φορά η Kόννυ Μεταξά φωτογραφήθηκε topless για το περιοδικό Down Town και εξήγησε τον λόγο που της αρέσει να ποζάρει γυμνόστηθη.
Το καλοκαίρι έφτιαξα το στήθος μου για να νιώσω καλύτερα. Δεν άλλαξα νούμερο απλώς έκανα ανόρθωση. Από τότε θέλω να το βγάζω συνέχεια. Αφού το έφτιαξα γιατί να μην το χαρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά στο περιοδικό.
Όσο για αυτούς που θα την "κράξουν" για αυτή τη φωτογράφηση, η Κόννυ αδιαφορεί. "Θα πει ο καθένας μια γνώμη την οποία κανείς δεν ζήτησε. Αδιαφορώ...Με κράζουν οι καημένοι γιατί είναι πρόβατα και δεν μπορούν να με χειριστούν".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση