GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΚΕ: "Ψαλιδοχέρης" ο Κατρούγκαλος

Τις δηλώσεις του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου για το συνδικαλιστικό κίνημα και το κάλεσμα του προς τον κόσμο να βγει στους δρ...


Τις δηλώσεις του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου για το συνδικαλιστικό κίνημα και το κάλεσμα του προς τον κόσμο να βγει στους δρόμους και να αντιδράσει, σχολιάζει με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ.
«Όταν ο «ψαλιδοχέρης» κ. Κατρούγκαλος και η κυβέρνησή του, δηλώνουν ότι νοιάζονται για το συνδικαλιστικό κίνημα και τη συμμετοχή του λαού στους αγώνες, ενώ μόλις πριν λίγες μέρες έριξαν χημικά σε πορεία συνταξιούχων, τότε διεκδικούν με αξιώσεις το ρεκόρ γκίνες για την μεγαλύτερη απάτη» επισημαίνει το ΚΚΕ.
«Τα πράγματα θα ήταν τόσο γελοία, αν πίσω από τις αναφορές Κατρούγκαλου για την κατάσταση στο συνδικαλιστικό κίνημα, που είναι υπόθεση των ίδιων εργαζομένων να αντιμετωπίσουν, δεν κρύβονταν οι επιδιώξεις κυβέρνησης-θεσμών για νέο χτύπημα στα συνδικαλιστικά δικαιώματα» προσθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση