GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα τροπή στην υπόθεση του μικρού Μπεν: Γκρεμίζουν δωμάτιο που κτίστηκε μετά

Νέα τροπή στις έρευνες για τα οστά του Μπεν Νίνταμ στην Κω μετά τη διαπίστωση των Βρετανών αστυνομικών ότι ένα δωμάτιο όπου διέμενε το ...


Νέα τροπή στις έρευνες για τα οστά του Μπεν Νίνταμ στην Κω μετά τη διαπίστωση των Βρετανών αστυνομικών ότι ένα δωμάτιο όπου διέμενε το 21 μηνών αγοράκι με την οικογένειά του το 1991 προστέθηκε στο κτίσμα μετά την εξαφάνιση. Οι Βρετανοί ντετέκτιβ ζήτησαν την άδεια του ιδιοκτήτη για να κατεδαφίσουν το κτίσμα και να αναζητήσουν στοιχεία.
Όπως αναφέρει ο Guardian οι αστυνομικοί πήραν τελικά την άδεια να γκρεμίσουν το κτίσμα που χτίστηκε μετά την εξαφάνιση του μικρού Μπεν.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής των ερευνών, οι ιδιοκτήτες παρά το γεγονός ότι είναι αναστατωμένοι έδωσαν τελικά τη συγκατάθεσή τους για να γκρεμιστεί το κτίσμα που αποτελεί πρόσθετο παράρτημα αγροικίας.
Οι βρετανοί ερευνητές ελπίζουν πως θα έρθουν στο φως νέα δεδομένα, που θα βοηθήσουν στην επίλυση του μυστηρίου.
«Διαπιστώσαμε ότι η προσθήκη έγινε λίγους μήνες μετά την εξαφάνιση του Μπεν και πλέον περιμένουμε τη σχετική άδεια. Είμαι σε διαπραγματεύσεις με τους ιδιοκτήτες. Θέλω να ψάξω παντού, έτσι ώστε να είμαι σίγουρος ότι έκανε όποια έρευνα χρειαζόταν για να λύσω αυτόν τον δυσεπίλυτο γρίφο», δήλωσε χθες ο Τζον Κάζινς.
Παράλληλα οι αστυνομικοί αναζητούν τα σανδάλια από ελαφρύ καφέ δέρμα με ασημί αγκράφα που φορούσε ο Μπεν και μάλιστα έχουν εξασφαλίσει φωτογραφία τους. Ο εμπειρογνώμονας Φρανκ Χάρκενς σημείωσε ότι τα σανδάλια έχουν σημασία καθώς «δίνουν στους ερευνητές μια καλύτερη ιδέα γα το τι ψάχνουν» ενώ πρόσθεσε ότι τα έφτιαξε τσαγκάρης του νησιού. Ήδη έχει βρεθεί στο χωράφι παραμετρικά του σπιτιού στην Κω ένα κομμάτι δέρματος που όμως δεν συνδέεται με την υπόθεση.
Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση στο χωράφι όπου ο ερευνητές αναζητούν σημάδια αποσύνθεσης, υπολείμματα ρούχων, παιχνιδιών και ότι άλλο μπορεί να ανήκε στον Μπεν. Ότι βρίσκουν το στέλνουν σε ειδικά δικαστήρια στη Βρετανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση