GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πουλά ότι "πολυτιμότερο" έχει για να βοηθήσει την οικογένεια της

Μία 20χρονη κοπέλα από το Σιάτλ των ΗΠΑ πήρε την απόφαση να πουλήσει την παρθενιά της προκειμένου να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια...


Μία 20χρονη κοπέλα από το Σιάτλ των ΗΠΑ πήρε την απόφαση να πουλήσει την παρθενιά της προκειμένου να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια της.
Το σπίτι της αποτεφρώθηκε κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς το 2014 και αναγκάστηκε μαζί με την οικογένειά της να μείνουν στο κατεστραμμένο ακίνητο, αφού δεν το είχαν ασφαλίσει, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το CNN.
Η Katherine Stone αποφάσισε να μετακομίσει στη Νεβάδα και να εργαστεί σε έναν οίκο ανοχής προκειμένου να πουλήσει ότι «πολυτιμότερο» έχει σε αυτόν που θα δώσει τα περισσότερα χρήματα.
Μια διαφήμιση που είδε για έναν νόμιμο οίκο ανοχής της έδωσε την ιδέα να το ψάξει. Έτσι ήρθε σε επαφή με τον Dennis Hof, ιδιοκτήτη αρκετών οίκων ανοχής στη Νεβάδα, που διαθέτουν νόμιμη άδεια λειτουργίας. Εκείνος συμφώνησε να συνεργαστεί μαζί της υπό τον όρο να πάρει των 50% των χρημάτων.
Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν σχολιάσει αρνητικά την απόφαση της κοπέλας, με εκείνη να απαντά ότι «ο κόσμος λέει ότι αυτό πρέπει να το κάνεις από αγάπη. Αλλά αν το καλοσκεφτείτε, και εγώ το κάνω επειδή αγαπώ την οικογένειά μου. Έτσι όπως είναι η οικονομική μας κατάσταση, μπορεί κανείς να με κατηγορήσει για την απόφαση μου;»
Μέχρι στιγμής, η υψηλότερη προσφορά που έχει δεχθεί αγγίζει τα 400.000 δολάρια.
«Περιμένω έναν άνδρα με τον οποίο θα αισθανθώ μια σύνδεση, ώστε να είναι ξεχωριστή και για τους δυο μας η εμπειρία. Δεν είναι μόνο για τα χρήματα», λέει η 20χρονη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση