GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ομπάμα έδωσε την πρώτη του συνέντευξη για να βρει δουλειά – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα εμφανίστηκε στη τηλεοπτική εκπομπή Late Show και έδωσε την πρώτη του συνέντευξη για δουλειά. Ο παρουσ...


Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα εμφανίστηκε στη τηλεοπτική εκπομπή Late Show και έδωσε την πρώτη του συνέντευξη για δουλειά.
Ο παρουσιαστής Stephen Colbert θέλησε να βοηθήσει τον Ομπάμα για το τι πρέπει να λέει στις συνεντεύξεις για δουλειά προκειμένου προσληφθεί μιας και σε λίγους μήνες δεν θα είναι πια ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.
Στο χιουμοριστικό βίντεο, ο παρουσιαστής λέει στον Ομπάμα ότι στο βιογραφικό του παρατηρεί ότι δεν είχε κάποια προαγωγή τα τελευταία οκτώ χρόνια με τον Αμερικανό Πρόεδρο να απαντά «δεν υπήρχαν περιθώρια ανόδου στην προηγούμενη δουλειά μου. Η μόνη με πιο ισχυρό πόστο ήταν η σύζυγός μου».
Όταν ο Colbert τον ρώτησε αν έχει συστάσεις, ο Ομπάμα απάντησε ότι «πολλές γαλοπούλες μου χρωστάνε χάρη», αναφερόμενος στο έθιμο στη Γιορτή των Ευχαριστιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση