Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

  Ο Κουμουτσάκος για τη βομβιστική επίθεση: Απόπειρα τρομοκράτησης των δικαστικών λειτουργών


  «Η βομβιστική επίθεση γνωστής τρομοκρατικής οργάνωσης εναντίον λειτουργού της Δικαιοσύνης - που καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο - αποτελεί πολύ σοβαρό γεγονός» αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, σε δήλωσή του, για τη βομβιστική επίθεση στην κατοικία της εισαγγελέως Τσατάνη.

  «Συνιστά απόπειρα τρομοκράτησης των δικαστικών λειτουργών, την ώρα που καλούνται να αποφανθούν για μείζονος σημασίας υποθέσεις.

  H νέα αυτή επίθεση επιβεβαιώνει, για μία ακόμη φορά, την αδυναμία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να περιφρουρήσει την ασφάλεια των πολιτών, όπως επίμονα ζητάει η Νέα Δημοκρατία.

  Ταυτόχρονα, εκθέτει συνολικά την κυβέρνηση που ολιγωρεί συστηματικά στην επιβολή του νόμου και της τάξης, ενώ στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τάσσονται, έμμεσα ή άμεσα, στο πλευρό κατηγορούμενων για τρομοκρατία» τονίζει ο κ. Κουμουτσάκος.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Ο Κουμουτσάκος για τη βομβιστική επίθεση: Απόπειρα τρομοκράτησης των δικαστικών λειτουργών Rating: 5 Reviewed By: Press- gr