GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολύδωρας: Δεν πάει άλλο το αδιέξοδο στο ΕΣΡ - Θέλω να γίνω παράγοντας εξομάλυνσης - ΒΙΝΤΕΟ

"Τιμητική", χαρακτήρισε την πρόταση να αναλάβει πρόεδρος του ΕΣΡ, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο Βύρων Πολύδωρας. «Δεν πά...


"Τιμητική", χαρακτήρισε την πρόταση να αναλάβει πρόεδρος του ΕΣΡ, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο Βύρων Πολύδωρας.
«Δεν πάει άλλο αυτό το αδιέξοδο, θέλω να γίνω παράγοντας εξομάλυνσης», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Πολύδωρας, ενώ τόνισε πως «το καίριο είναι η συγκρότηση του ΕΣΡ με όλες τις συνταγματικά προβλεπόμενες αρμοδιότητες και σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί».
«Εγώ δεν κάνω επικοινωνιακά παιχνίδια, ούτε είδα στο πνεύμα με τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της βουλής τάση για επικοινωνιακά τεχνάσματα. Είδα τάση για συναίνεση, η οποία είναι και η πρόθεση της δικής μου παρεμβάσεως», πρόσθεσε.
Παράλληλα, αποκάλυψε ότι θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με όλους τους προέδρους των κομμάτων.
Νωρίτερα, όπως μετέδωσε πρώτος ο Real Fm 97,8, ο Βύρων Πολύδωρας συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου του προτάθηκε είναι ο υποψήφιος για την προεδρία του ΕΣΡ από την πλευρά της κυβέρνησης.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση