GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νικόλ Κίντμαν για το γάμο της με τον Τομ Κρούζ: Κοιτάζω πίσω κι λέω "τι;"

Το χρόνο πίσω γύρισε η Νικόλ Κίντμαν και θυμήθηκε το γάμο της με τον Τομ Κρουζ. Η 49χρονη ηθοποιός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πε...


Το χρόνο πίσω γύρισε η Νικόλ Κίντμαν και θυμήθηκε το γάμο της με τον Τομ Κρουζ. Η 49χρονη ηθοποιός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Red, παραδέχτηκε ότι σοκάρεται σήμερα με το πόσο νέα ήταν όταν παντρεύτηκε τον συνάδελφό της.
Η Αυστραλέζα σταρ, νυμφεύτηκε τον Κρουζ, το 1990 όταν εκείνη ήταν μόλις 23 ετών και σχεδόν αμέσως υιοθέτησαν την κόρη τους Isabella το 1992 και τον γιο τους Connor  το 1995, πριν χωρίσουν το 2001.
"Ήμουν τόσο νέα όταν παντρεύτηκα. Κοιτάζω πίσω και είμαι κάπως έτσι: '΄τι;'. Βλέπεις την Τέιλορ Σουίφτ, εννοώ πόσο ετών είναι; Είναι 26. Είχα δυο παιδιά στα 27 και ήμουν παντρεμένη τέσσερα χρόνια. Αλλά ήταν αυτό που ήθελα", σημείωσε.

Η Nicole παντρεύτηκε ξανά το 2006 με τον μουσικό της κάντρι, Keith Urban με τον οποίο έχουν τις κόρες της Faith και Sunday Rose.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση