GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέταξαν σε κάδο απορριμμάτων ζωντανά, αρνί και γουρούνι!

Ένα πρόβατο σε πολύ άσχημη κατάσταση και ένα γουρουνάκι βρήκαν Αστυνομικοί μέσα σε κάδο απορριμμάτων αργά το βράδυ της Παρασκευής. Κατ...


Ένα πρόβατο σε πολύ άσχημη κατάσταση και ένα γουρουνάκι βρήκαν Αστυνομικοί μέσα σε κάδο απορριμμάτων αργά το βράδυ της Παρασκευής.
Κατόπιν καταγγελίας κατοίκων της περιοχής, αστυνομικοί από το Ε Αστυνομικό Τμήμα πλησίασαν τον κάδο απορριμμάτων στην οδό Ευβοίας 275 και προς έκπληξη όλων, είδαν να έχουν πετάξει μέσα ένα πρόβατο σε τραγική κατάσταση και ένα μικρό γουρουνάκι το οποίο κατέληξε.
Άμεσα ειδοποιήθηκε η πρόεδρος του συλλόγου "Τετράποδος Σαμάνος", Souellen Seeney η οποία με δικό της μέσο, πήρε το πρόβατο. Όπως λέει στο tempo24.gr, η πρόεδρος του συλλόγου, εκείνη την ώρα δεν ήταν εύκολο να βρει κτηνίατρο και προσπάθησε μόνη της να κρατήσει στη ζωή το αρνάκι. Το οποίο τελικά κράτησε σπίτι της και το φρόντισε κατόπιν συμβουλών που πήρε τηλεφωνικά μέχρι να το δει κτηνίατρος. "Του δώσαμε αντιβίωση, βιταμίνες και τροφή... φαίνεται ότι το σώσαμε", προσθέτει η κ. Souellen Seeney.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση