GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες αιχμές από την Ένωση Κεντρώων για τις δημοσκοπήσεις

Νέες αιχμές για τις δημοσκοπήσεις που διενεργούνται αφήνει η Ένωση Κεντρώων,με αφορμή τη δημοσκόπηση του πανεπιστημίου Μακεδονίας. "...


Νέες αιχμές για τις δημοσκοπήσεις που διενεργούνται αφήνει η Ένωση Κεντρώων,με αφορμή τη δημοσκόπηση του πανεπιστημίου Μακεδονίας.

"Πριν ένα μήνα το πανεπιστήμιο Μακεδονίας έδωσε 3,5% στην Ένωση Κεντρώων.  Τώρα μας δίνει 2%. Κάναμε κάτι στην Ελλάδα ώστε να φύγουν οι μισοί ψηφοφόροι μας ή και αυτό εντάσσεται στο ότι είμαστε στόχος επίθεσης από πάρα πολλές πλευρές ότι δήθεν θα συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ και ότι δήθεν,  επίσης μπαίνουμε στην κυβέρνηση; " τονίζει η Ένωση Κεντρώων και προσθέτει:

"Νομίζουμε ότι χρησιμοποιούν κάποιοι τις μετρήσεις για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη. Εμείς ανεπηρέαστοι συνεχίζουμε τον αγώνα μας, ζητώντας από το λαό να μας στηρίξει. Όταν φανεί ότι θα παραμείνουμε όρθιοι εκπροσωπώντας το ένα και τίμιο κέντρο και όταν καταρρεύσουν όλων των ειδών οι επιθέσεις εναντίον μας, τότε η Ένωση Κεντρώων θα κερδίσει την τρίτη θέση στις εκλογές και τότε αναμένουμε να δούμε οι δημοσκοπήσεις πόσο θα μας δίνουν".

 


Επίσης, σε άλλη ανακοίνωση, η Ένωση Κεντρώων δίνει διευκρινίσεις για δημοσιεύματα που φέρουν εταιρεία δημοσκοπήσεων της Θεσσαλονίκης να μηνύει τον πρόεδρο της Βασίλη Λεβέντη για αναφορές του, σε εκπομπές της ΕΡΤ1 και του Γ. Τράγκα, όπου ήταν καλεσμένος. Η Ε.Κ αναφέρει τα ακόλουθα:"O κ. Λεβέντης είδε τυχαία, εκπρόσωπο της εταιρείας αυτής προσερχόμενος να μιλήσει στο κανάλι Εγνατία της Θεσσαλονίκης. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας ήταν ο προηγούμενος καλεσμένος της εκπομπής. Η συνάντηση έγινε αρκετούς μήνες πριν από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, δραττόμενος της ευκαιρίας ο κ. Λεβέντης διαμαρτυρήθηκε στον εκπρόσωπο της εταιρείας, γιατί όλες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων της πόλης της Θεσσαλονίκης δεν είχαν εντοπίσει το 6% που έλαβε η Ένωση Κεντρώων στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας απάντησε ότι είδε το κενό που υπήρχε στην Θεσσαλονίκη το ανέφερε μάλιστα σε συναδέλφους του των Αθηνών, αλλά εκείνη την εποχή η Ένωση Κεντρώων δεν εμφανιζόταν σε καμία δημοσκόπηση, ούτε στα ερωτηματολόγια. Ο κ. Λεβέντης επέμεινε ότι το ποσοστό, του Ιανουαρίου του 2015, ήταν μεγάλο για να μην εμφανίζεται και έχουν ευθύνη όλες οι εταιρείες, δοθέντος ότι αν γνώριζε όλη η Ελλάδα τα γκάλοπ στην Θεσσαλονίκη του Ιανουαρίου του 2015 θα υποκινούνταν και άλλες περιοχές να ψηφίσουν Ένωση Κεντρώων. Μάλιστα, ο κύριος αυτός έδωσε τα στοιχεία του στον κ. Λεβέντη για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαζόταν. Αυτό ήταν το αντικείμενο της συνάντησης, θεωρούμε ότι ο κ. Λεβέντης δεν προσέβαλε κανέναν και ο μόνος του στόχος είναι να γίνει στη χώρα μας αξιόπιστο το πεδίο των μετρήσεων και να φύγει η υποψία από τον κόσμο, ότι δεν είναι αξιόπιστες οι μετρήσεις".Σχετικά με την τυχόν προσφυγή στη Δικαιοσύνη η Ένωση Κεντρώων τη θεωρεί «καλοδεχούμενη» λέγοντας χαρακτηριστικά:"Χαιρόμαστε, αν η εταιρεία προσφύγει στην Δικαιοσύνη, θα μας δοθεί η ευκαιρία να  φανεί ότι η μόνη μας πρόθεση είναι να εξυγιανθεί ο δημόσιος βίος και όχι να πλήξουμε υπολήψεις κατά κανένα τρόπο. Ο κόσμος της Θεσσαλονίκης θα δώσει ακόμη υψηλότερα ποσοστά στην Ένωση Κεντρώων γιατί γνωρίζει την καθαρότητα, την ειλικρίνεια και τους 35 ετών αγώνες του κ. Λεβέντη".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση