GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο αποκαλυπτικό δημοσίευμα για το διαζύγιο Τζολί-Πιτ

Οι αποκαλύψεις στο πολύκροτο διαζύγιο Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ συνεχίζονται με το περιοδικό In Touch να παίρνει τη σκυτάλη. Σύμφωνα μ...


Οι αποκαλύψεις στο πολύκροτο διαζύγιο Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ συνεχίζονται με το περιοδικό In Touch να παίρνει τη σκυτάλη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό, λοιπόν, η ηθοποιός είναι αυτή που ευθύνεται για τη διάλυση του γάμου με τον τίτλο στο εξώφυλλο του περιοδικού να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σύζυγος από την κόλαση». Στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι η Τζολί ζήλευε υπερβολικά τον σύζυγο της υπογραμμίζοντας ότι δεν δίσταζε να του επιτίθεται και σωματικά.

Ταυτόχρονα, το περιοδικό αποκαλύπτει ότι η Τζολί κλειδωνόταν με τις ώρες στο δωμάτιό της αδιαφορώντας για τα παιδιά, ενώ αφήνει να εννοηθεί ότι τα γεγονότα στην περιβόητη πτήση δεν έγιναν έτσι όπως ακριβώς έχουν παρουσιαστεί μέχρι στιγμής από τα ΜΜΕ.

Δείτε το πρωτοσέλιδο του περιοδικού:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση