GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στις Βρυξέλλες ο Τσίπρας - Συνάντηση με Αναστασιάδη το βράδυ

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναχωρεί σήμερα στις 6 το απόγευμα για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου του...


Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναχωρεί σήμερα στις 6 το απόγευμα για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ενώ θα πραγματοποιήσει και σειρά κρίσιμων διμερών συναντήσεων. Η πρώτη θα είναι με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, απόψε, στις 21:30 (τοπική ώρα).

Αύριο, Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, ο πρωθυπουργός -σε ώρες που αναμένεται να καθοριστούν- θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς. Στις 16:00, ο κ. Τσίπρας θα προσέλθει στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί «Ανταλλαγή απόψεων των Ηγετών με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μ. Σούλτς». Ακολουθεί, στις 17:30, η «Οικογενειακή Φωτογραφία» και στις 17:45 θα συνέλθει η πρώτη συνεδρία εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Στις 20:00 θα δοθεί δείπνο εργασίας.

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 9:15, στις 9:30 θα έχει διμερή συνάντηση με την καγκελάριο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, ενώ η δεύτερη συνεδρία των εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου θα συνέλθει στις 10:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση