GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να συμβεί...

Nikos Roussis    Λοιπόν για να τελειώνουμε και όσοι δεν συμφωνείτε, μπορείτε να πάτε να γaμ... Αυτοί, ο ...Βλάκας και η παρεΪτσα του,...

 Λοιπόν για να τελειώνουμε και όσοι δεν συμφωνείτε, μπορείτε να πάτε να γaμ...
Αυτοί, ο ...Βλάκας και η παρεΪτσα του, φορέσανε την προβιά της «αριστεράς», διώξανε τους άλλους που δεν ήτανε καλύτεροι, υποσχόμενοι τα πάντα, γνωρίζοντας από τα αμερικάνικα γκάλοπ ότι, στο βάθος του ο ελληνικός χυλός είναι ένας τζαμπατζής, που βασικά δεν θέλει να πληρώνει τίποτα, να ζεί με δανεικά και να μην ξωφλάει τα χρέη του.
...και με πρόσχημα την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας, ήλθανε στην εξουσία, παραμυθιάσανε το σύμπαν με τα αδελφίστικα «ουάου» του Βαρουφάκη, τα «επωνείδιστα» της Ζωής και τα ποτάμια ρούβλια που θάφερνε ο ανεπάγγελτος Λαφαζάνης από τη Ρωσία και μετά, κάνανε και δημοψήφισμα.
Κι’ αφού πήρανε την έγκριση αυτου του μαλάκα λαού, να πούνε ένα ηχηρό όχι στα μνημόνια και στην λιτότητα, πήγανε στους δανειστές, και υπογράψανε τα πάντα.
Καθόσον, όπως πολύ ορθά είχα προβλέψει, οι δανειστές τους βάλλανε κάτω, τους πατήσανε στην κοιλιά, τους βγάλανε τ’ άντερα από τον κώλο και τους γaμ....
Οι αμερικλάνοι, που σας τους φυτεύσανε, τους έδωσαν εντολή να δημιουργήσουν οξύ πρόβλημα στην Ευρώπη με το προσφυγικό αλλά κάνανε πως ξεχάσανε ότι, ενώ στην Ελλάδα βρίσκονται το πολύ 60.000 πρόσφυγες και μετανάστες, στη Τουρκία βρίσκονται περίπου 3.000.000 εκατομμύρια.
Αυτοί που, στο μεταξυ, είχαν βγάλει την προβειά της «αριστεράς», καλέσανε το ΝΑΤΟ για να εποπτεύσει, λέει, τη διαχείριση του προσφυγικού ενώ, όπως θ’ αποδειχθεί πολύ σύντομα, οι δυνάμεις της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας ήλθαν και κατσικώθηκαν στο Αιγαίο, για να εμποδίσουν μία ευρεία ελληνοτουρκική σύρραξη, σε περίπτωση ενός θερμού επεισοδίου.
Παράλληλα οι Νατοϊκοί, σε συνεργασία με τους ευρωπαίους, πήγανε να φάνε τον Ερντογάν, για να αφαιρέσουνε από την Τουρκία το μεγαλυτερο διαπραγματευτικό της χαρτί έναντι της ΕΕ, που δεν είναι άλλο από τα 3 εκατομμύρια προσφύγων και μεταναστών, που φιλοξενεί, ταϊζει και γιατροπορεύει στα ανατολικά της παράλια.
Δεν τους βγήκε, όμως και τώρα έχουνε έτοιμο το απολυτήριο στον ...Βλάκα και την παρέα του, που έχουνε χάσει τον μπούσουλα και δεν ξέρουν τι να κάνουν.
Το ρευστό εξαντλείται, σε λίγο δεν θάχουν να πληρώσουν συντάξεις και μισθούς στο δημόσιο, αναγκάζονται να ψεκάζουν με χημικά κάθε τάξη που αντιδρά δημόσια, εξακολουθούν να παραμυθιάζουν το πόπολο ότι ...διαπραγματεύονται, ενώ αυτοί ξύνουν τ’ αρχίδια τους και διορίζουν τα δικά τους μπαρόπαιδα σε νευραλγικές θέσεις στο Μαξίμου, θέλοντας να δείξουν ότι αυτοι και μόνον αυτοί κάνουν κουμάντο.
Εναλλατική μορφή διακυβέρνησης μην περιμένετε, πριν να κάνουνε το «μπράφ» οι Τούρκοι.
Ολα είναι προσχεδιασμένα και ο ...Ρουμπάτης τα ξέρει.
Ενόψει του εθνικού κινδύνου, όλα τα αντιμαχόμενα σήμερα καριόλια θα ομονοήσουν, θα φτιάξουν μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, η οποια και θα διαχειρισθεί, με τη βοήθεια των αμερικάνων τη κρίση, θα σας βάλλει τα δυό πόδια σ’ ένα παπούτσι, δεν θα μπορεί να κουνηθεί ούτε αριστερός πούστης, θα υπάρξουν ελάχιστες εδαφικές απώλειες και κάποια κοροϊδα θα φάει η μούρη τους χώμα και θα λήξει επιτέλους κι’ αυτή η ιστορία με τα ...πετρέλαια.
...και θα επαληθευθεί το ρηθέν ότι «του έλληνος ο τράχηλος ζυγόν δεν υποφέρει».
Αϊντε καλό απόγευμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση