GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μην πάρετε το αυτοκίνητο την Παρασκευή - Οι δρόμοι που θα κλείσουν σε Αθήνα και Πειραιά

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, στην Αθήνα και τον Πειραιά, λόγω διεξαγωγής των μαθητικών παρελάσεω...


Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, στην Αθήνα και τον Πειραιά, λόγω διεξαγωγής των μαθητικών παρελάσεων για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
Στην Αθήνα θα απαγορευτεί από τις 6 το πρωί η στάση και η στάθμευση, και από τις 9 η κυκλοφορία όλων των οχημάτων σε: λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας, Πανεπιστημίου, στη Βασιλίσσης Σοφίας (στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πανεπιστημίου και Σέκερη), σε όλο το μήκος της Μητροπόλεως, και στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας.
Στον Πειραιά, θα απαγορευτεί η κυκλοφορία από τις 7 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στις οδούς: 34ου Συντάγματος Πεζικού (στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομηρίδου Σκυλίτση & Ελευθερίου Βενιζέλου), στην Ηρώων Πολυτεχνείου (στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου & 2ας Μεραρχίας)και στη Βασιλέως Γεωργίου (στο τμήμα της μεταξύ των οδών Εθν. Αντιστάσεως & Γρηγορίου Λαμπράκη).
Η τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους στους δρόμους που θα γίνουν οι παρελάσεις και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση