GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠIΣΩ και τον νόμο! ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ από την κυβέρνηση...

Nico Mastorakis   ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ... ... Παππακός και Σια. Τωρα "ναι, ολες οι αρμοδιοτητες στο ΕΣΡ," αλλα η επιλογη...

ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ...
... Παππακός και Σια. Τωρα "ναι, ολες οι αρμοδιοτητες στο ΕΣΡ," αλλα η επιλογη του Ψευταλεξη να ειναι ο Στρατηγος Ανεμος προεδρος του Συμβουλιου, μαλλον αποπειρα ελεγχου μυριζει. Αλλωστε οποια επιλογη και να κανει ο πρωκτυπουργος, παντα θα μυριζει υποπτη.
Γιατι τον διαλεξαν τον τεως Νεοδημοκρατη υπουργο; Επειδη ειχε ταχθει με τον Νομο Παππακού σε ανυποπτο χρονο. Γιατι δεν τον θελει η ΝΔ; Γιατι στο παρελθον ειχε προτεινει συμπραξη με... Χρυση Αυγη!
Βεβαια αποριας αξιον ειναι τι δουλεια εχει η δεξια αλεπου στο φασιστερο παζαρι και τι ξερει ο Πολυδωρας απο τηλεοραση, σε τι γλωσσα θα μιλαει, θα τον καταλαβουν χωρις μεταφραστη οι αγραμματοι Συριζαιοι και τοσα αλλα ερωτηματικα.
Η ακυβερνηση ριχνει τις εντασεις, σταματα τον πολεμο (που δεν τη βγαζει) στους δικαστες και τα καναλια ανασαινουν. Για να δουμε και τα αλλα ονοματα που θα προταθουν για το ΕΣΡ πριν συνεχισουμε να γελαμε...υποδορ[ε]ια.
--------------------------------------------
Την αναγκαιότητα να πέσουν οι τόνοι και να αναζητηθούν οι ευρύτατες δυνατές συναινέσεις, υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, μετά την συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Βύρωνα Πολύδωρα και τονίζει ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες είναι συνταγματική υποχρέωση και ευθύνη όλων των πολιτικών δυνάμεων.

Αναλυτικότερα, ο κ. Παππάς αναφέρει:
Είναι αυτονόητο ότι υπό το φως της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας η αρμοδιότητα για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού και των λεπτομερειών της διεξαγωγής περνάει στο ΕΣΡ άμεσα, όπως άλλωστε προέβλεπε από την αρχή ο νόμος 4339/15. Είναι η ώρα να πέσουν οι τόνοι και να αναζητηθούν οι ευρύτατες δυνατές συναινέσεις. Η συγκρότηση του ΕΣΡ, ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες και η επακόλουθη αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών είναι συνταγματική υποχρέωση και ευθύνη όλων των πολιτικών δυνάμεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση