GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέος ομαδικός βιασμός πρόσφυγα στη Μόρια

Λίγες μέρες μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον ομαδικό βιασμό ενός έφηβου πρόσφυγα στο κέντρο φιλοξενίας στη Μόρια, έρχεται κα...


Λίγες μέρες μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον ομαδικό βιασμό ενός έφηβου πρόσφυγα στο κέντρο φιλοξενίας στη Μόρια, έρχεται και δεύτερο κρούσμα.

Θύμα βιασμού, αυτή τη φορά, έπεσε ένας 25χρονος Μαροκινός και δράστες είναι τρεις Αλγερινοί.

Σύμφωνα με το Lesvosnews, χθες Σαββάτο 8/10/16, το απόγευμα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, τρεις υπήκοοι Αλγερίας, ηλικίας 19, 20 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα του βιασμού και της κλοπής.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της έρευνας, χθες τα ξημερώματα, σε χώρο του (ΚΕ.Τ.Υ.Α.) Κέντρου Ταυτοποίησης Υπηκοότητας Αλλοδαπών, στη Μόρια της Λέσβου, τα τρία προαναφερόμενα άτομα, από κοινού, με τη χρήση σωματικής βίας, εξανάγκασαν έναν 25χρονο υπήκοο Μαρόκο, σε συνουσία μαζί τους, ενώ προηγουμένως του είχαν αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 320 ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό στην κατοχή του 19χρονου, το οποίο και κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση