GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταθεροποιητικές τάσεις στο Χρηματιστήριο

Σταθεροποιητικές τάσεις επικράτησαν στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, με την αγορά να κινείται σε περιορισμένο εύρος...


Σταθεροποιητικές τάσεις επικράτησαν στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, με την αγορά να κινείται σε περιορισμένο εύρος διακύμανσης, ενώ μειωμένος, σε σχέση με τη χθεσινή συνεδρίαση, παρουσιάστηκε ο τζίρος.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 593,02 μονάδες, σημειώνοντας μικρή πτώση 0,14%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 27,496 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 67.995.289 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε οριακή πτώση σε ποσοστό 0,04%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 1,12%.

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Χημικών (+2,95%), των Προσωπικών Προϊόντων (+1,95%), των Τηλεπικοινωνιών (+1,66%) και του Πετρελαίου (+1,24%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες του Εμπορίου (-1,73%) και των Τραπεζών (-1,18%).

Ανοδικά κινήθηκαν 50 μετοχές, 51 πτωτικά και 24 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση