GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώτη επίσημη ανακοίνωση για τον μικρό Μπεν: Σκοτώθηκε σε ατύχημα

Τη πρώτη επίσημη ανακοίνωση για το τι απέγινε ο μικρός Μπεν, 25 χρόνια μετά την εξαφάνισή του, έδωσε σήμερα η βρετανική αστυνομία. «Ο...


Τη πρώτη επίσημη ανακοίνωση για το τι απέγινε ο μικρός Μπεν, 25 χρόνια μετά την εξαφάνισή του, έδωσε σήμερα η βρετανική αστυνομία.

«Ο μικρός Μπεν σκοτώθηκε σε δυστύχημα, κοντά στο αγροτόσπιτο των παπούδων του στη Κω» είναι το συμπέρασμα των βρετανικών αρχών,  έπειτα από 3 εβδομάδες νέων ανασκαφών στην περιοχή όπου ο Μπεν είχε εξαφανιστεί στις 24 Ιουλίου 1991, σε ηλικία 2 ετών τότε. 

Σύμφωνα μάλιστα με τον επιθεωρητή Τζον Κάζινς, της αστυνομίας του South Yorkshire, οι ομάδες έρευνας βρήκαν και "ένα αντικείμενο που άνηκε στον Μπεν, την εποχή που εξαφανίστηκε" και εξετάζεται στα ειδικά εργαστήρια. 

Είναι η πρώτη φορά που ανακοινώνεται επισήμως ότι το αγόρι είναι νεκρό - μέχρι σήμερα υπήρχαν απλά εικασίες ενώ μέχρι και πριν ένα μήνα εξετάζονταν τα σενάρια ο Μπεν να ζει σε κάποιο μέρος του πλανήτη. 

Οι τελευταίες ανασκαφές στην Κω ξεκίνησαν μετά από μία μαρτυρία που έκανε λόγο για έναν χειριστή εκσκαφέα που έκανε εργασίες στο οικόπεδο που έπαιζε ο Μπεν, γύρω από το αγροτόσπιτο των παπούδων του, την ημέρα που το παιδί εξαφανίστηκε. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση