GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουμουτσάκος: Ουδείς μπορεί να αποκλείσει εκλογές το επόμενο διάστημα

«Η χώρα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο», υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος και χαρακτήρισε στά...


«Η χώρα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο», υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος και χαρακτήρισε στάση ευθύνης το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για προσφυγή στις κάλπες.

Ο κ. Κουμουτσάκος, μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε ότι ουδείς μπορεί να αποκλείσει εκλογές το επόμενο διάστημα, 6 έως 8 μηνών, καθώς ο κ. Τσίπρας με την ομιλία του προανήγγειλε πόλωση και διχασμό αλλά και σύγκρουση με τους δανειστές για το χρέος. 

Εκτίμησε, δε, ότι η δεύτερη αξιολόγηση θα είναι δύσκολη, προσθέτοντας ότι η Νέα Δημοκρατία είναι κατά των μαζικών απολύσεων γιατί η κοινωνία δεν τις αντέχει. 

Ο κ. Κουμουτσάκος σημείωσε ότι η ΝΔ δεν μπορεί να συμμετέχει στη συζήτηση για την συγκρότηση του ΕΣΡ γιατί θεωρεί ότι είναι κωμωδία, αφού οι ίδιοι άνθρωποι που μας καλούν είναι εκείνοι που του στέρησαν τη δυνατότητα να παίξει τον ρόλο του, όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα, για τις άδειες.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ επανέλαβε τη θέση του κόμματός του για απόσυρση του νόμου Παππά, προκειμένου να συναινέσει η ΝΔ στη συζήτηση για συγκρότηση του ΕΣΡ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση