GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουριστική επιχείρηση έκανε δωρεά στη μνήμη του Στυλιανού Παττακού

Σε μια δωρεά στη μνήμη του πρωτεργάτη του στρατιωτικού πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου Στυλιανού Πατακκού που έφυγε από τη ζωή το περα...


Σε μια δωρεά στη μνήμη του πρωτεργάτη του στρατιωτικού πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου Στυλιανού Πατακκού που έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 104 ετών προχώρησε δημόσια γνωστή τουριστική επιχείρηση του Ηρακλείου Κρήτης!
H εταιρία, σύμφωνα με ρεπορτάζ του cretalive.gr δώρησε το ποσό των 200 ευρώ στην Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου καθώς επίσης και 200 ευρώ στα Ιδρύματα της Παντάνασσας στα Λινοπεράματα αντί στεφάνου στη μνήμη του Σ. Παττακού.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στη δημόσια ανακοίνωση της εταιρείας:
Η Ανώνυμη Εταιρεία Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων Χερσόνησος Α.Ε. “Belvedere Hotels” προσφέρει στην Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου 200,00 ευρώ αντί στεφάνου εις μνήμην του Στυλιανού Παττακού.
•Η Ανώνυμη Εταιρεία Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων Χερσόνησος Α.Ε. “Belvedere Hotels” προσφέρει για τα Ιδρύματα της Παντάνασσας στα Ελληνοπεράματα 200,00 ευρώ αντί στεφάνου εις μνήμην του Στυλιανού Παττακού.
Να σημειώσουμε πάντως ότι  ήταν γνωστές οι στενές σχέσεις φιλίας του ιδρυτή της εταιρείας Μ. Σκουλή με τον Στ. Παττακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση