GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μπλόκαραν" πλειστηριασμό ακινήτου ανώνυμης εταιρείας στην Πάτρα

«Μπλόκαραν» πλειστηριασμό ακινήτου Ανώνυμης Εταιρείας στην Πάτρα, τα χρήματα του οποίου προορίζονταν για να πληρωθούν δεδουλευμένα εργα...


«Μπλόκαραν» πλειστηριασμό ακινήτου Ανώνυμης Εταιρείας στην Πάτρα, τα χρήματα του οποίου προορίζονταν για να πληρωθούν δεδουλευμένα εργαζόμενων.
Τη συγκεκριμένη καταγγελία έκανε ο πρόεδρος των Συμβολαιογράφων Ελλάδας, Γιώργος Ρούσκας. Όπως είπε στο tempo24.gr ο κ. Ρούσκας, οι εργαζόμενοι είχαν κινηθεί νομικά κατά της εταιρείας που εδρεύει στην Πάτρα για να διεκδικήσουν τα χρήματα που τους οφείλονταν. Σύμφωνα με τον κ. Ρούσκα, το οφειλόμενο ποσό της εταιρίας προς τους εργαζόμενους ήταν 650.000 ευρώ.
Χθες, η συγκεκριμένη υπόθεση έφτασε στο Ειρηνοδικείο της Πάτρας, όπου εκεί οι διαδικασίες δεν προχώρησαν λόγω του «μπλόκου» των συγκεντρωμένων, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τους πλειστηριασμούς.
«Το περιστατικό επιβεβαίωσε και η συμβολαιογράφος στην Πάτρα που έχει αναλάβει την υπόθεση», τονίζει ο κ. Ρούσκας. Και συνεχίζει: «Αν είναι να μην μπορούν οι εργαζόμενοι να παίρνουν τα χρήματα που τους οφείλονται για να μπορούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, τότε κάτι δεν πάει καλά».
Πάντως, τις τελευταίες μέρες το κίνημα κατά των πλειστηριασμών στην Πάτρα, ενισχύεται κατά των διαδικασιών που βγάζουν στο σφυρί πρώτες κατοικίες.  Έξω από το Ειρηνοδικείο της Πάτρας κάθε εβδομάδα συγκεντρώνονται δεκάδες πολίτες οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση σε όλες τις υποθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση