GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιπαράθεση Παπαδημούλη - Μπακογιάννη για το ΕΣΡ - ΒΙΝΤΕΟ

«Κάνω έκκληση στη ΝΔ να πάψει να ταυτίζεται με τα συμφέροντα των καναλαρχών που δεν κέρδισαν στον διαγωνισμό» επεσήμανε ο ευρωβουλευτής τ...


«Κάνω έκκληση στη ΝΔ να πάψει να ταυτίζεται με τα συμφέροντα των καναλαρχών που δεν κέρδισαν στον διαγωνισμό» επεσήμανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης στον ΑΝΤ1 όπου ήταν καλεσμένος με την βουλευτή της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.

«Η έκκληση μου προς τη ΝΔ και την κ. Μπακογιάννη είναι να βρίσκονται στη γραμμή Χατζηδάκη οποίος είπε «ναι». Πρέπει να προσπαθήσουμε να διαμορφώσουμε συναινετικά ένα Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο και αυτό να βάλει τους κανόνες» πρόσθεσε ο κ. Παπαδημούλης τονίζοντας ότι το μπαλάκι είναι στη Νέα Δημοκρατία».

«Εμείς δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε ένα ΕΣΡ,  το είπε και ο κ. Χατζηδάκης ρητά, το οποίο το μόνο που θα κάνει είναι να ευλογήσει τα μέχρι τώρα πραχθέντα από τον κ. Παππά» απάντησε η κ. Μπακογιάννη.

«Η λογική που λέει έχω μια τροπολογία, την καταθέτω στη Βουλή Παρασκευή νύχτα, που η Βουλή είναι κλειστή και μετά την έχω ως απειλή πάνω από τα κεφάλια των ανθρώπων  ότι θα μείνουν άνεργοι την Πέμπτη το πρωί, με συγχωρείτε τέτοιους εκβιασμούς η ΝΔ δεν δέχεται» σημείωσε η κ. Μπακογιάννη.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση