GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μπάιντεν δεν ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην κυβέρνηση της Χίλαρι

Δεν ενδιαφέρεται να αναλάβει κάποιο αξίωμα στην κυβέρνηση της Χίλαρι Κλίντον, αν η υποψήφια των Δημοκρατικών κερδίσει τις προεδρικές εκ...


Δεν ενδιαφέρεται να αναλάβει κάποιο αξίωμα στην κυβέρνηση της Χίλαρι Κλίντον, αν η υποψήφια των Δημοκρατικών κερδίσει τις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, δήλωσε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.
Αυτό δήλωσε ο ίδιος κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό KBJR, ο οποίος συνεργάζεται με το δίκτυο του NBC:
«Θα κάνω ό,τι μπορώ αν εκλεγεί η Χίλαρι για να τη βοηθήσω, αλλά δεν θέλω να παραμείνω στην κυβέρνηση», σημείωσε ο Μπάιντεν.
Προχθές Πέμπτη, ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Politico έγραψε ότι η εκστρατεία της Κλίντον εξετάζει το ενδεχόμενο να δοθεί στον Μπάιντεν το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ σε περίπτωση νίκης της στις εκλογές του επόμενου μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση