GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΝΕΒΗ ΤΩΡΑ! Ο Πολάκης έφαγε ...κεραμίδα για το ΚΕΕΛΠΝΟ από τον Θ. Γιαννόπουλο

Γκρίζα ημέρα η σημερινή για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.  Όπως πληροφορείται το Press-Gr, πριν από λίγη ώρα του επιδό...

Γκρίζα ημέρα η σημερινή για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη. 
Όπως πληροφορείται το Press-Gr, πριν από λίγη ώρα του επιδόθηκε και επίσημα η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, 28 σελίδων, με την οποία ακυρώνεται η προ πενταμήνου απόφασή του για αντικατάσταση της διοίκησης του ΚΕΕΛΠΝΟ και διατάσσεται η επαναφορά των μελών του προηγούμενου ΔΣ υπό την προεδρία του Θανάση Γιαννόπουλου. 
Κατόπιν αυτού τη Δευτέρα αναμένεται ο κ. Γιαννόπουλος να αναλάβει πάλι τα καθήκοντά του και να αποχωρήσει και τυπικά ο μέχρι τώρα πρόεδρος Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ. 
Για τον κ. Πολάκη η εξέλιξη αυτή συνιστά νομική και πολιτική "κεραμίδα"  ενώ ο ίδιος δήλωνε μέχρι τώρα επίσημη "άγνοια" της απόφασης, δηλώνοντας πάντως ότι θα αναζητήσει τρόπους για να την ξεπεράσει.

Στο μεταξύ όμως συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα οι εργαζόμενοι του ΚΕΕΛΠΝΟ, έξω από τα γραφεία του Κέντρου στο Μαρούσι (οδός Αγράφων 3-5).
Οι εργαζόμενοι του ΚΕΕΛΠΝΟ διαμαρτύρονται για το non paper του υπουργείου Υγείας στο οποίο γινόταν αναφορά σε «απόστημα στο ΚΕΕΛΠΝΟ», με αφορμή την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, -σύμφωνα με την οποία κρίνονται αντισυνταγματικές και παράνομες οι αναγκαστικές παραιτήσεις 3 μελών της διοίκησης του ΚΕΕΛΠΝΟ που έγιναν από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.
Οι εργαζόμενοι επεσήμαναν χθες  με ανακοίνωσή τους:
Αναμένουμε την άμεση ανταπόκριση της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας στα επαναλαμβανόμενα αιτήματά μας για συνάντηση, προκειμένου να επιλυθούν τα εργασιακά και λειτουργικά προβλήματα που έχουν προκληθεί στους Εργαζομένους και τον ίδιο τον Οργανισμό από τις πράξεις και παραλείψεις της τελευταίας Διοίκησης. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα αξιολογήσουμε την ανάγκη να προχωρήσουμε πλέον σε επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις. Είμαστε άνθρωποι, Εργαζόμενοι. Δεν είμαστε αριθμοί. Πολύ περισσότερο, δεν είμαστε… απόστημα.




1 σχόλιο

  1. Επενέβη ο κύριος Καμμένος για να επανέλθει ο κ. Γιαννόπουλος στην προεδρία;;;;; ή θεωρείτε καθαρό πρόσωπο ο κύριος αυτός;;; Δεν ξέρω τι είναι ο κ. Πολάκης και ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετούν οι κινήσεις του, αλλά στην προκειμένη περίπτωση έχει απόλυτο δίκιο!!!Όχι όλα στο βωμό της αντιπολίτευσης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση