GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόλλησε στο... μηδέν και με τη Βέροια ο ΠΑΟΚ

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στη φετινή Superleague ο ΠΑΟΚ “κόλλησε” στο 0-0. Την προηγούμενη αγωνιστική ήταν η Ξάνθη, σήμερα ήταν...


Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στη φετινή Superleague ο ΠΑΟΚ “κόλλησε” στο 0-0. Την προηγούμενη αγωνιστική ήταν η Ξάνθη, σήμερα ήταν η Βέροια, που κατάφερε μέσα στην έδρα της να αναγκάσει σε λευκή ισοπαλία τους Θεσσαλονικείς, που είχαν τις ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσαν να τις αξιοποιήσουν.

Ο ΠΑΟΚ πάντως δικαίως “φωνάζει” για τη φάση στο 44', όταν ο Περέιρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, αν και στο ριπλέι φαίνεται ότι ο παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά ήταν πολύ πίσω από την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι με καλή αμυντική παρουσία κατάφεραν να περιορίσουν τους αντιπάλους τους, παίρνοντας ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, μετά την νίκη-έκπληξη στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου την προηγούμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση