GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεύτερο μετάλλιο για την Κορακάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο - Κατέκτησε το αργυρό

Ασταμάτητη είναι η Άννα Κορακάκη, η οποία μετά τα δύο μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και το χθεσινό χρυσό μετάλλιο στα 25 μέ...


Ασταμάτητη είναι η Άννα Κορακάκη, η οποία μετά τα δύο μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και το χθεσινό χρυσό μετάλλιο στα 25 μέτρα, κατέκτησε το αργυρό και στα 10 μέτρα πιστόλι.
Έτσι η χρυσή Ολυμπιονίκης πέτυχε το στόχο της και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Μπολόνια, όπου επεδίωκε δύο μετάλλια χαρίζοντας άλλη μία μεγάλη διάκριση στην ελληνική σκοποβολή.
Ο τελικός των 10 μέτρων ήταν συγκλονιστικός. Η Άννα Κορακάκη είχε από την αρχή το προβάδισμα, αλλά στις τρεις τελευταίες προσπάθειες, η Μεξικανή Σαβάλα είχε καλύτερες βολές από την Ελληνίδα. Έτσι κατάφερε να την ισοφαρίσει ακριβώς στους 201 βαθμούς στην τελευταία βολή.
Επομένως, χρειάστηκε shoot-off για να κριθεί το χρυσό μετάλλιο, με τη Σαβάλα να ρίχνει 9.8 και την Κορακάκη 9.1, αποτέλεσμα που την έφερε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, αν και νωρίτερα είχε, ήδη, καταφέρει να σημειώσει άλλο ένα παγκόσμιο ρεκόρ (201,0), καταρρίπτοντας το δικό της που είχε πετύχει λίγες ώρες νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση