GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον - ΦΩΤΟ

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον Μάικλ Τζάκσον! Μια 42χρονη γυναίκα κατέφυγε στη δικαιοσύνη αποφασίζο...


Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον Μάικλ Τζάκσον!

Μια 42χρονη γυναίκα κατέφυγε στη δικαιοσύνη αποφασίζοντας να μιλήσει πρώτη φορά για την σεξουαλική κακοποίηση που δεχόταν επί τέσσερα χρόνια όταν ήταν 12 ετών από τον βασιλιά της ποπ μουσικής.

Χωρίς φυσικά να δοθεί το όνομά της στη δημοσιότητα, η 42χρονη μέσω του δικηγόρου της παρουσίασε την κατάσταση που ζούσε από το 1986 έως και το 1990, με τον Μάικλ Τζάκσον να την κακοποιεί σεξουαλικά στην κατοικία του.

 

 

Όλα άρχισαν το 1986 και συνεχίστηκαν έως και το 1990. Κατά τη διάρκεια αυτής της τετραετίας, ο Μάικλ Τζάκσον έστελνε γράμματα στο μικρό κορίτσι, λέγοντάς του πόσο την αγαπά και πόσο θέλει να την ξαναδεί. Σε όλα υπέγραφε ως MJ ή ολογράφως.

Από τις αρχές της δεκαετίας του '90 όμως, ο Τζάκσον άρχισε να στέλνει επιταγές στο σπίτι της κοπέλας, δαπανώντας συνολικά 900.000 δολάρια εκείνη την εποχή για να εξαγοράσει την σιωπή της.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία και που ερευνούν οι αρχές, είναι πως η ίδια μέσω του δικηγόρου της παραδέχθηκε πως δέχθηκε για πρώτη φορά σεξουαλική κακοποίηση, όταν σε ηλικία 12 ετών είχε επισκεφθεί με τη μητέρα της το σπίτι του.

 

Η γυναίκα ισχυρίζεται επίσης ότι όλες του οι επιχειρήσεις ήταν μέρος συστήματος και υπηρετούσαν στην πραγματικότητα διπλό σκοπό. Λειτουργούσαν παράλληλα και ως επιχειρήσεις σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών με σκοπό να εντοπίζουν, να δελεάζουν και να αποπλανούν παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση