Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016

  Έκκληση Κουντουρά για αναστολή της απεργίας των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας  "Έκκληση έκανε το Υπουργείο Τουρισμού για να ανασταλεί άμεσα η 4ημερη απεργία που εξήγγειλαν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα τον τουρισμό, σε μία περίοδο ρεκόρ αφίξεων τον Οκτώβριο".
  Το Υπουργείο σε ανακοίνωσή του τόνισε ότι η πραγματοποίηση της εξαγγελθείσας τετραήμερης απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας χωρίς συγκεκριμένα αιτήματα δεν δικαιολογείται ως προς τη διάρκειά της και την χρονική περίοδο που αποφασίστηκε και θέτει σε κίνδυνο τον ελληνικό τουρισμό.
  Είναι άμεση ανάγκη γιατί τορπιλίζει την εξαιρετική πορεία της τουριστικής κίνησης τον μήνα Οκτώβριο, εγκλωβίζει χιλιάδες τουρίστες στη χώρα μας, οδηγεί σε μαζικές ακυρώσεις πτήσεων και τουριστικών αφίξεων, φέρνει σε αδιέξοδο τον τουριστικό κλάδο, θίγει τα συμφέροντα των επαγγελματιών, δυσφημίζει την Ελλάδα στο εξωτερικό και κάνει τεράστια ζημιά στην εθνική μας οικονομία.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Έκκληση Κουντουρά για αναστολή της απεργίας των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Rating: 5 Reviewed By: ThePress.gr