GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΟΛΟΚΛΗΡΗ η συνέντευξη Πολύδωρα στην ΕΡΤ που άναψε (νέες) φωτιές...

"Δεν είμαι άνθρωπος της διαπλοκής" τόνισε στην ΕΡΤ ο υποψήφιος πρόεδρος του ΕΣΡ, Βύρων Πολύδωρας στη σημερινή συνέντευξη που προ...


"Δεν είμαι άνθρωπος της διαπλοκής" τόνισε στην ΕΡΤ ο υποψήφιος πρόεδρος του ΕΣΡ, Βύρων Πολύδωρας στη σημερινή συνέντευξη που προκάλεσε νέα πολιτική ένταση και πρόσθεσε: Δεν είμαι φίλος του Χριστοφοράκου γι’ αυτό δεν με θέλει ο Μητσοτάκης.

Ερωτηθείς για τις επικρίσεις που δέχθηκε η υποψηφιότητα του από τη ΝΔ, δήλωσε: Στενοχωρήθηκα πολύ με τη στάση της ΝΔ. Τι θέλουν να με εξορίσουν; Να με σκοτώσουν δια φυσικού θανάτου; Ένιωσα σαν να έπεσε πάνω μου σεισμός χειρότερος κι από αυτόν της Ιταλίας. Με διέγραψαν τι άλλο θέλουν. Χαρακτήρισε δε, ως «σατράπη» εκείνο που τον διέγραψε από τη ΝΔ, ενώ επέρριψε ευθύνες για την διαγραφή του στον Σαμαρά και την παρέα του, όπως είπε χαρακτηριστικά
Αιτιολογώντας την απόφαση του να δεχθεί την πρόταση υποψηφιότητας επεσήμανε ότι το έκανε για να εκτονώσει την κατάσταση στο ΕΣΡ. Δήλωσε ωστόσο ότι είναι έτοιμος και να παραιτηθεί. Έχω την εντιμότητα να παραιτηθώ, δεν θέλω να εκβιάσω καταστάσεις, ξεκαθάρισε.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Μετά την σημερινή παρουσία του κ. Πολύδωρα στην Ε.Ρ.Τ. όλοι κατάλαβαν γιατί τον πρότεινε ο κ. Τσίπρας και ποια ακριβώς είναι τα προσόντα του…».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου στο Σιδηρόκαστρο είπε τα εξής:
«Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο το να αρνηθεί η Νέα Δημοκρατία την ψυχή του Καραμανλή, που είναι ο Βύρων Πολύδωρας, που ξεκίνησε από το 1974, από το ιδρυτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, γιατί έχουν επικρατήσει στη Νέα Δημοκρατία εκείνοι που ο Καραμανλής κατονόμαζε ως άκρα.
Ελπίζω ο κ. Μητσοτάκης να το σκεφθεί ξανά μέχρι τη Δευτέρα το μεσημέρι και να δει ότι άνθρωποι σαν τον Βύρωνα Πολύδωρα, οι οποίοι αποτελούν την ψυχή της παράταξης, από την ίδρυσή της, δεν μπορεί να έχουν μια τέτοια αντιμετώπιση.
Αν έχουν τέτοια αντιμετώπιση άνθρωποι σαν τον Βύρωνα Πολύδωρα φανταζόμαστε τι αντιμετώπιση θα έχουν οι πολίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση