GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρίσιμα τετ α τετ Τσίπρα με Μέρκελ και Ολάντ για το χρέος

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αναχωρεί σήμερα, για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλ...


Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αναχωρεί σήμερα, για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ενώ θα πραγματοποιήσει και σειρά κρίσιμων διμερών συναντήσεων.
Η πρώτη θα είναι με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη στις 9:30 το βράδυ (τοπική ώρα).
Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, ο Πρωθυπουργός - σε ώρες που αναμένεται να καθοριστούν - θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ και τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.
Στις 4 το απόγευμα, ο κ. Τσίπρας θα προσέλθει στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και μία ώρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί «Ανταλλαγή απόψεων των Ηγετών με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς».
Ακολουθεί, στις 5:30 το απόγευμα, η «Οικογενειακή Φωτογραφία» και στις 5:45 θα συνέλθει η πρώτη συνεδρία εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Αργότερα θα δοθεί δείπνο εργασίας.
Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, ο Πρωθυπουργός θα βρίσκεται στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 9:15, στις 9:30 θα έχει διμερή συνάντηση με την Καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, ενώ η δεύτερη συνεδρία των εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου θα συνέλθει στις 10:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση