GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Ο Τσίπρας πανηγυρίζει, επειδή οι πολίτες πλήρωσαν τον ΕΝΦΙΑ που υποσχόταν ότι θα καταργήσει

Ανακοίνωση για τα όσα είπε ο Πρωθυπουργός στη σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου με αντικείμενο την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης,...


Ανακοίνωση για τα όσα είπε ο Πρωθυπουργός στη σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου με αντικείμενο την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

««Ο κ. Τσίπρας πανηγυρίζει, επειδή οι πολίτες πλήρωσαν τον ΕΝΦΙΑ τον Σεπτέμβριο, πλήρωσαν το φόρο που υποσχόταν ότι θα καταργήσει», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο κ. Τσίπρας πανηγυρίζει, επειδή οι πολίτες πλήρωσαν τον ΕΝΦΙΑ τον Σεπτέμβριο.

Πλήρωσαν το φόρο που υποσχόταν ότι θα καταργήσει. Και πολλοί τον πλήρωσαν εφάπαξ εκμεταλλευόμενοι τις διευκολύνσεις των πιστωτικών καρτών

Οι φορολογούμενοι, που τους τελευταίους δύο μήνες ταλαιπωρήθηκαν στις ουρές της εφορίας, έχουν ήδη υποστεί τον “κόφτη” των μισθών και των συντάξεών τους εξαιτίας και της υπερφορολόγησης που επέβαλλε αυτή η Κυβέρνηση.

Και όλα αυτά ενώ η Κυβέρνηση έχει κηρύξει στάση πληρωμών 3,4 δις ευρώ, στερώντας πολύτιμη ρευστότητα από την πραγματική οικονομία.

Η χώρα δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι.

Χρειάζεται αλλαγή Κυβέρνησης, αλλαγή πολιτικής, στο πλαίσιο της Συμφωνίας Αλήθειας που παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης».  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση