GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέντευξη Τύπου του ΠΑΜΕ στο πεζοδρόμιο έξω από το υπουργείο Εργασίας

Συνέντευξη Τύπου στο πεζοδρόμιο μπροστά από το υπουργείο Εργασίας παραχώρησαν ομοσπονδίες και εργατικά κέντρα που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ πα...


Συνέντευξη Τύπου στο πεζοδρόμιο μπροστά από το υπουργείο Εργασίας παραχώρησαν ομοσπονδίες και εργατικά κέντρα που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ παρουσιάζοντας το δικό τους πόρισμα για τα εργασιακά. Στην πρόταση νόμου που επεξεργάστηκαν καταργούνται όλες οι «αντεργατικές διατάξεις» που ψηφίστηκαν τα τελευταία χρόνια με τα τρία μνημόνια.

Παράλληλα, όπως επισημαίνουν, «διασφαλίζονται» οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας και αποκαθίστανται ο 13ος μισθός στα 751 ευρώ.

Για το πόρισμα της Επιτροπής των Σοφών για τα εργασιακά ανέφεραν, ότι είναι προπομπός που δίνει άλλοθι στην κυβέρνηση, να προχωρήσει στις εργασιακές αλλαγές που κατοχυρώνουν τη ζούγκλα στην αγορά εργασίας.

Αυτό που χρειάζεται για το επόμενο διάστημα, όπως υποστήριξαν, είναι η οργάνωση του αγώνα με το σύνθημα «ή εμείς ή τα μονοπώλια», ενώ απηύθυναν κάλεσμα προς όλους για μαζική συμμετοχή σε συλλαλητήριο στις 17 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση