GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έβαλαν όπλο στο κεφάλι της Κιμ Καρντάσιαν και την κράτησαν στο ξενοδοχείο!

Τον τρόμο έζησε η Κιμ Καρντάσιαν, όταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Παρίσι, μπήκαν δύο άνδρες, ντυμένοι αστυνομικοί και...


Τον τρόμο έζησε η Κιμ Καρντάσιαν, όταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Παρίσι, μπήκαν δύο άνδρες, ντυμένοι αστυνομικοί και την απειλούσαν με τα όπλα τους.
«Η Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ είναι χτυπημένη στο πρόσωπο, αλλά είναι καλά» δήλωσε ο εκπρόσωπός της.
Η τηλεπερσόνα βρίσκεται στο Παρίσι στο πλαίσιο τηςεβδομάδας μόδας, μαζί με την μητέρα της Κρις Τζένερ και τις αδελφές της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και Κένταλ Τζένερ.
Την ίδια ώρα ο σύζυγός της, Κάνιε Γουέστ έδινε συναυλία στο φεστιβάλ Meadows στη Νέα Υόρκη. Πάνω στη σκηνή ενημερώθηκε για όσα συνέβησαν στη σύζυγό του και αμέσως αποχώρησε κάνοντας λόγο για «έκτακτο οικογενειακό περιστατικό».
Η όλη επιχείρηση έγινε συνολικά από πέντε ένοπλους άντρες, γύρω στις 03:00 σήμερα τα ξημερώματα, ενώ οι ληστές φαίνεται ότι της απέσπασαν κοσμήματα αξίας αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων.
Κανένας δεν τραυματίστηκε από τη ληστεία, σύμφωνα με τη γαλλική αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση