GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟ ΡΟΜΑ! Θύμα κλοπής η μητέρα του Τσίπρα...

Θύμα κλοπής έπεσε η μητέρα του πρωθυπουργού, Αρίστη Τσίπρα! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, η κυρία Τσίπρα φεύγοντας από τ...

Θύμα κλοπής έπεσε η μητέρα του πρωθυπουργού, Αρίστη Τσίπρα!
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, η κυρία Τσίπρα φεύγοντας από το νεκροταφείο που είχε επισκεφθεί την Παρασκευή διαπίστωσε ότι λείπει από την τσάντα της το κινητό της τηλέφωνο.
Επιστρέφοντας σπίτι της ενημέρωσε για την κλοπή και αμέσως ξεκίνησε έρευνα προκειμένου να εντοπιστεί το κινητό τηλέφωνο της μητέρας του πρωθυπουργού καθώς υπήρχε και ο «πονοκέφαλος» ότι μπορεί να πέσει σε ξένα χέρια και να δημοσιοποιηθούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και φωτογραφίες της οικογένειας.
Τελικά το στίγμα του τηλεφώνου εντοπίστηκε σε μονοκατοικία στα Ανω Λιόσια και την Κυριακή το απόγευμα, με εισαγγελική παραγγελία, έγινε αστυνομική επιχείρηση. Οπως διαπιστώθηκε το κινητό είχε κλαπεί από σπείρα Ρομά οι οποίοι ετοιμάζονταν να το πουλήσουν. Το τηλέφωνο βρέθηκε και επιστράφηκε στην μητέρα του πρωθυπουργού, η οποία σύμφωνα με την εφημερίδα ευχαρίστησε τους αστυνομικούς αλλά τους είπε πως «δεν ήταν ανάγκη να μπουν σε τέτοια διαδικασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση