GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορινθίου: Οι ανταγωνίστριες μου με θάβουν σε εργοδότες

Με μια οργισμένη ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook, η Μαρία Κορινθίου αποφάσισε να ξεσπάσει, μιλώντας με σκληρή γλώσσα, αλλά ...


Με μια οργισμένη ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook, η Μαρία Κορινθίου αποφάσισε να ξεσπάσει, μιλώντας με σκληρή γλώσσα, αλλά αφήνοντας το μυστήριο να πλανάται.

«Έχετε λυσσάξει! Να ξέρετε ότι όλα έρχονται στα αυτιά μου! Ξέρετε εσείς… Δεν πειράζει, κατανοώ κάποιους ανθρώπους να ασχολούνται με την πάρτη μου χωρίς να τους ενοχλώ», ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

«Το μήνυμά μου αυτό απευθύνεται σε μια σειρά από ανταγωνίστριές μου που με θάβουν άγρια στους εργοδότες μου. Τους τηλεφωνούν και τους λένε: Πάλι την Κορινθίου πήρες; Δέχομαι έναν άγριο πόλεμο! Με χτυπούν πισώπλατα!  Δεν μπορούν να χωνέψουν ότι εγώ έχω ζήτηση, ενώ αυτές όχι και πετάνε λάσπη. Μα να παίρνεις τηλέφωνο και να λες: Διωξ’ την και πάρε εμένα που είμαι καλύτερη, εγώ και παίζω και χορεύω και τραγουδάω καλύτερα! Τα μαθαίνω, όλα μαθαίνονται κάποια στιγμή και φορτώνω. Τόση κακία», εξηγεί η Μαρία Κορινθίου στη Real News.

Όπως σημειώνει ακόμη, «θα μπορούσα να βγω και να πω τα ονόματά τους, γιατί είναι ανήθικο αυτό που κάνουν, αλλά ούτε να ξεκατινιαστώ θέλω ούτε και να τις διαφημίσω! Αλλά ναι, έχω γίνει έξαλλη!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση