GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το παρασκήνιο της αποχώρησης Μανωλά από την ΑΕΚ

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου παίχθηκε με τον Στέλιο Μανωλά στην ΑΕΚ.  Το κλίμα είχε βαρύνει ήδη για τον παλαίμαχο άσο τ...


Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου παίχθηκε με τον Στέλιο Μανωλά στην ΑΕΚ. 

Το κλίμα είχε βαρύνει ήδη για τον παλαίμαχο άσο της «Ένωσης» από την αποκάλυψη των συνομιλιών του με τον Γιάννη Βρέντζο στο πλαίσιο της μεταγραφής του ανιψιού του στον Ολυμπιακό. 

Κι αν οι αντιδράσεις του κόσμου για το συγκεκριμένο θέμα προσπεράστηκαν, εκείνες για τον διασυρμό της Κ-20 από την αντίστοιχη των «ερυθρόλευκων» με 7-0 (σκορ μάλιστα το οποίο είχε διαμορφωθεί στο ημίχρονο) ξεχείλισαν το ποτήρι. 

Έτσι, πέντε μήνες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου και την αποθέωσή του τότε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, εκείνος δεν μπορούσε παρά να ρίξει τους τίτλους τέλους στη συνεργασία με τον Μανωλά. 

Σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαν λοιπόν, σύμφωνα με τη «Live Sport», συμφωνήθηκε ότι ένα «βελούδινο» διαζύγιο (με παραίτηση και όχι απόλυση) θα ήταν η καλύτερη λύση για όλους.

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση