GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζούλια Αλεξανδράτου: Τέλος το σεξ, τώρα κοιτάζω την καριέρα μου

Έκλεισε ένα κεφάλαιο για την Τζούλια Αλεξανδράτου και ανοίγει ένα άλλο. Το μοντέλο και πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, μίλησε στ...


Έκλεισε ένα κεφάλαιο για την Τζούλια Αλεξανδράτου και ανοίγει ένα άλλο. Το μοντέλο και πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, μίλησε στην εφημερίδα Freddo για το τέλος του γάμου της με τον Κρίστιαν Καρποζήλο.
"Με τον Κρίστιαν έκλεισε ο κύκλος της κοινής μας ζωής και αρμόδια δικαστήρια είναι αυτά της χώρας όπου παντρευτήκαμε. Μένω πλέον μόνιμα ξανά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ψυχικό. Ήρθαν και τα έπιπλά μου", δήλωσε.
Όσο για τα επαγγελματικά της σχέδια, πλέον έχει δεσμευτεί για τα επόμενα δέκα χρόνια να εμφανίζεται με τον "Αγάπη Μόνο" σε νυχτερινά κέντρα και εμπορικά καταστήματα. Μάλιστα, ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να ξανακάνει ταινία πορνό και ότι το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει για πάντα για εκείνη.
"Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω σε ταινίες πορνό. Τέλος το σεξ. Αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να κοιτάξω την καριέρα μου. Έχω μεγάλη όρεξη για νέα πράγματα και μπίζνες. Θα είναι μια δημιουργική περίοδος αυτή που έρχεται για εμένα. Μακριά από το παρελθόν μου", είπε.
Το περασμένο Σάββατο βρέθηκε στα εγκαίνια του νέου κλαμπ της Λίντσεϊ Λόχαν στην Αθήνα, του Lohan, στην Ιερά Οδό, συνοδευόμενη από τον "Αγάπη Μόνο" Τάσο Ποτσέπη, αλλά και παρέα με τη Μαριάννα Ντούβλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση