GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι θα κάνει ο Ομπάμα όταν έρθει στην Ελλάδα

Στην Αθήνα θα βρίσκεται ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα στις 15 Νοεμβρίου. Η επίσκεψη του κ. Ομπάμα στην Ελλάδα επιβε...


Στην Αθήνα θα βρίσκεται ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα στις 15 Νοεμβρίου. Η επίσκεψη του κ. Ομπάμα στην Ελλάδα επιβεβαιώθηκε επισήμως περίπου στις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης από τον Λευκό Οίκο, ενώ η επίσκεψη είναι αποτέλεσμα της αποδοχής από πλευράς του αμερικανού προέδρου της πρόσκλησης που του είχε απευθύνει εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Όπως ανακοινώθηκε από το Λευκό Οίκο, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Στο επίκεντρο της επίσκεψης του Αμερικανού προέδρου θα βρεθούν η οικονομία και το προσφυγικό ζήτημα, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο.

Ο Λευκός Οίκος αναφέρει πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα επιβεβαιώσει την υποστήριξη για τις συνεχιζόμενες προσπάθειες σχετικά με την επιστροφή της Ελλάδας στην σταθερότητα.

Ο Λευκός Οίκος επισημαίνει πως ο πρόεδρος θα μεταφέρει την εκτίμηση των ΗΠΑ για την αξιοσημείωτη γενναιοδωρία από την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό στους πρόσφυγες και μετανάστες.

Μετά την επίσκεψη του στην Ελλάδα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα μεταβεί στην Γερμανία όπου στις 17 και τις 18 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει συνομιλίες με τους ηγέτες της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου για μια ευρεία γκάμα θεμάτων, σε ένα από τα τελευταία του ταξίδια στο εξωτερικό ως Αμερικανός πρόεδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση