GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ναυάγησε του Πασκουάλ, ψάχνει για άλλους ο Παναθηναϊκός

Σε άλλη λύση πέραν του Τσάβι Πασκουάλ στρέφεται πλέον ο Παναθηναϊκός Superfoods, για τον αντικαταστάτη του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκ...


Σε άλλη λύση πέραν του Τσάβι Πασκουάλ στρέφεται πλέον ο Παναθηναϊκός Superfoods, για τον αντικαταστάτη του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο!

Οι συζητήσεις των «πράσινων» με τον πρώην τεχνικό της Μπαρτσελόνα, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα αυτή τη στιγμή, οδηγήθηκαν σε «ναυάγιο» και έτσι οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις. Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός Superfoods έκανε επίσημη κρούση στον Ισπανό κόουτς, ωστόσο εκείνος ζήτησε κλειστό συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με πολύ υψηλές απολαβές, αίτημα που δεν έγινε δεκτό.

Έτσι, στο «πράσινο» στρατόπεδο είναι αναγκασμένοι να στραφούν σε άλλες λύσεις, με τη λίστα τους να έχει τα ονόματα των Πίνι Γκέρσον, τον οποίο εκθείασε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Ισραήλ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αλλά και ο πολύπειρος προπονητής (πρώην της Στρασμπούρ και από το 2009 της Γαλλίας), Βενσάν Κολέ.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση